دبیر سمپوزیوم ملی مجسمه های شنی بافق گفت: اگرچه مجسمه های شنی ماندگاری زیادی ندارند اما باعث انتقال ایده، اندیشه و پیام ذهن هنرمند مجسمه ساز می شود.
جعفر نجیبی در حاشیه برگزاری جلسه هماهنگی و برنامه ریزی سمپوزیوم ملی مجسمه های شنی در بافق در جمع خبرنگاران اظهار داشت:این سمپوزیوم برای نخستین بار در استان یزد با حضور هنرمندانی از سراسر کشور برگزار می شود.
وی افزود:۱۳ هنرمند مجسمه ساز از شهرهایی چون مشهد، تبریز، بیرجند، تهران، لرستان، شهرکرد، کرج و زاهدان در این سمپوزیوم حضور دارند.
نجیبی با بیان اینکه وجود شن های روان در کویر عاملی برای برگزاری و ساخت مجسمه های شنی می باشد خاطر نشان کرد: هر چند این مجسمه ها ماندگاری بسیار خوبی ندارند اما در ارسال پیام و ایده هنرمند موثر خواهند بود.
دبیر سمپوزیوم ملی مجسمه های شنی بافق ادامه داد: در بخش جنبی این برنامه افراد علاقمند و کسانی که ذوق هنری دارند می توانند به ساخت مجسمه شنی مشغول شوند.
وی گفت: تمامی شرکت کنندگان و هنرمندان برای ساخت مجسمه و ارایه طرح خود از ماده ترکیبی شن و ده درصد خاک رس به منظور چسبندگی و ایستایی کار استفاده می کنند.
جعفری هدف از برگزای این سمپوزیوم را پرکردن اوقات فراغت جوانان، بهره گیری از ظرفیت های منطقه ، کارآفرینی توسط مسئولین و همچنین جلوگیری از ناهنجاری های جامعه دانست.
وی در ادامه به برگزاری این سمپوزیوم در سال های آینده تاکید کرد و گفت: بهتر است فراخوان در وقت سال تحصیلی به دانشگاه ها و مدارس ارسال شود تا شرکت کنندگان بیشتری حضور داشته باشند.
نجیبی تصریح کرد: سمپوزیوم از صبح امروز به مدت سه روز در دو نوبت صبح و عصر در محل پارک آبشار برگزار می شود
دیدگاهتان را بنویسید