شهردار بافق گفت: احیا بافت تاریخی علاوه بر رشد و توسعه پایدارشهر، زمینه گسترش و رونق صنعت گردشگری را در پی خواهد داشت.
سید علی نوروززاده، بهره برداری و استفاده صحیح از بافت های سنتی با رویکرد هویت تاریخی شهر را خاطر نشان کرد و افزود: با پیروی از شرایط فرهنگی، تاریخی، اقلیمی و اقتصادی مناطق مختلف می توان با بهره گیری از ظرفیت های بالقوه علاوه بر احیاء بافت های هدف و ناکارآمد شهری با حفظ میراث گذشتگان،جاذبه های گردشگری در شهر ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه مرمت مجموعه بافت تاریخی شهر یکی از طرح های اقدام مشترک است که در دستور کار شهرداری قرار گرفته است افزود: با تشکیل ستاد بازآفرینی شهری، بازسازی، احیا و بازتوانی بافت تاریخی مدنظر قرار دارد تا زندگی بار دیگر در این مناطق با ارزش جریان یابد و لذت آن کام مردم را شیرین تر کند.
نوروززاده با بیان اینکه تمایل گردشگران به سمت و سوی گردشگری تاریخی همواره بالا بوده است تاکید کرد: بایستی با شناخت، حفظ، نگهداری و احیاء آثار و نقاط بالقوه گردشگر پذیر و با اهمیت تاریخی و میراث فرهنگی در صنعت رو به رشد گردشگری بتوانیم ضمن تامین و توسعه زیرساخت های لازم از مزیت ها و ارزش افزوده این صنعت پرسود در شهر بهره مند باشیم.
وی افزود: مبلمان شهری ، نصب المان های مناسب و زیبا، بازسازی، آسفالت ، امنیت معابر و بهبود عبور و مرور شهری و همچنین توسعه فضای سبز در سطح شهر علاوه بر اینکه موجب رضایت شهروندان می شود توجه گردشگران را نیز جلب خواهد کرد.
شهردار بافق گفت: با توجه به گرانی زمین، احیا این مناطق هدف فرصتی خواهد بود تا داخل بافت سنتی که به ذات خود ارزشمند است ساخت و ساز و سرمایه گذاریِ سودآور و اقتصادی، با ضوابط میراث فرهنگی صورت گیرد.
نوروززاده با بیان اینکه مجموعه تاریخی میدان خان به عنوان یکی از نقاط مهم و اثرگذار شناسایی شده است گفت: طراحی محور تاریخی این میدان تایید و طی اقدام مشترک با میراث فرهنگی و اداره کل راه و شهرسازی برای بازسازی آن برنامه ریزی شده است و به زودی قرارداد مربوطه با پیمانکار منعقد می شود.
وی محور مهم تاریخی شهر بافق را از میدان امامزاده عبدالله(ع) تا میدان خان دانست و افزود: مرمت میدان خان و مجموعه اطراف آن تبدیل به مرکز ثقل تجاری- تولید و فروش صنایع دستی خواهد شد.
شهردار بافق همچنین به مرمت حوض بازو اشاره کرد و یادآور شد: یکی از اهداف، قوانین و ضوابط محورتاریخی شهر، احیا بافت سنتی است که امیدواریم با کمک و مساعدت میراث فرهنگی گامهایی موثرتری در این رابطه برداریم.
دیدگاهتان را بنویسید