انتشار خبر فضاي سبز شهري بافق در روزنامه اطلاعات کشور/شنبه 24 شهریور ماه 97
بافق- خبرنگار اطلاعات: کاشت درختان مثمر متناسب با شرايط و اقليم شهر علاوه بر توسعه فضاي سبز و تلطيف هوا و شادابي مردم، شهرداري را نيز به سمت و سوي اقتصادي کردن فضاي سبز سوق داده است.
شهردار بافق در نشست هم انديشي طرح زکات با تبريک هفته ولايت افزود: امروز بحث زکات يک تکليف الهي است و مجموعه شهرداري و شوراي اسلامي شهر سعي کرده در حد مقدور و بضاعت و امکانات خود به قشر آسيب پذير جامعه کمک کند.
سيد علي نوروز زاده با اشاره به بحث زکات مستحبي گفت: ما در مجموعه شهرداري تلاش کرديم در بحث فضاي سبز که يک نياز اساسي توسعه شهري است براي سلامت پايدار مردم و حفظ محيط زيست در فرايند تحقق اقتصاد مقاومتي به سمت و سوي ايجاد يک فضاي سبز اقتصادي و عملا سودآور گام برداريم.وي به منابع آبي فضاي سبز اشاره کرد و افزود: با استفاده از اين منابع بايد طوري برنامه ريزي کنيم تا درختان مثمر مانند خرما؛ زيتون و درختان متناسب با شرايط آب و هوايي و اقليم شهر کاشته شود تا در عين حال که براي مردم زيبا و جذاب است حاصل و خروجي نيز داشته باشد.
نوروززاده با اشاره به مجموعه 60 هکتاري پارک آبشار بافق گفت: آنچه که امروز در کشور مورد دغدغه قرار گرفته مسئله آب است و در اين مجموعه از آب سخت با کيفيت پايين و EC بالاي 14 هزار استفاده شده و همکاران در مجموعه شهرداري بايد زحمات بيشتري متحمل شوند تا با اين وضعيت فضاي سبز مطلوب ايجاد کنند.
رئيس کميته امداد بافق هم در اين نشست از همکاري امام جمعه، رئيس شوراي شهر و شهردار بافق تشکر کرد وسيد رضا هاشمي پور افزود: الحمد الله در شهرستان بافق اعتقادات مذهبي بالايي وجود دارد که کمک به نيازمندان را از وظايف انساني و معنوي خود مي دانند و همواره به کمک افراد نيازمند مي شتابند. سيد رضا هاشمي پور با بيان اينکه اجراي طرح مفتاح الجنه در بافق پيشتاز استان است بيان کرد: اين طرح در بافق نسبت به سال گذشته 13 درصد رشد داشته که ناشي از اعتقادات قوي مردم اين شهرستان است. در اين نشست همچنين مديرکل کميته امداد استان يزد و رئيس شوراي اسلامي شهر بافق در سخنان کوتاهي به فريضه الهي زکات اشاره و با بيان اينکه نقش آن در زندگي فردي و اجتماعي تاثير گذار است بر ترويج فرهنگ زکات واجب و مستحبي در جامعه تاکيد کردند.
درختان زيتون و خرما که از سوي شهرداري در فضاي سبز شهري کاشته شده به با ر نشسته و پيش بيني مي شود امسال حدود يک تن خرما و زيتون از درختان اين نهاد برداشت شود.
*تاكيد فرماندار بافق برحفظ آثار تاريخي اين شهرستان
آثار تاريخي بافق گنجينه ارزشمند اين شهرستان هستند که بايد از سوي دستگاه هاي ذيربط مورد توجه و مرمت قرار گيرد.
فرماندار بافق در بازديد از “کهن خانه” بافق ضمن بيان اين مطلب گفت: اين خانه قديمي در محله قلعه ( انتهاي خيابان شيخ محمدتقي بافقي) قرار دارد و ساخت آن متعلق به دوره صفويه است.زاده رحماني کهن خانه را از آثار ارزشمند بافق دانست وافزود: اين بنا داراي 12 اتاق است که 6 اتاق در طبقه نخست و همين تعداد نيز در طبقه دوم خودنمايي مي کند.
اين مسئول متذکر شد: فرمانداري هم آمادگي دارد براي مرمت و جلوگيري از تخريب آثار و ميراث گذشتگان با اداره ميراث فرهنگي همکاري داشته باشد و در مقوله اعتبارات مساعدت کند.
زاده رحماني با بيان اينکه برخي از بناهاي تاريخي و آثار طبيعي بافق از قدمت و ارزش بالايي برخوردارند اظهار داشت: تا کنون اهميت و توجه چنداني به اين آثار نشده است و بايد همه مردم و مسئولان در برابر حفظ و پايداري ميراث گذشتگان مسئوليت داشته باشند.
وي به داشتن مالکيت خصوصي برخي آثار اشاره کرد و افزود: مالکان بايد با همکاري ادارات مربوطه و مساعدت مالي و اعتبارت ميراث فرهنگي شهرستان بافق از تخريب اين سرمايه هاي ارزشمند جلوگيري کنند.
200 اثر تاريخي در شهرستان بافق وجود دارد که ازاين تعداد 43 اثر در فهرست آثار تاريخي کشور به ثبت رسده است.
دیدگاهتان را بنویسید