
مسوولان شهرستان از فرهنگسرای شهرداری بافق بازدید کردند
فرماندار، شهردار و جمعی ازمسوولان شهرستان بافق از پروژه احداث فرهنگسرای شهرداری بازدید کردند.
سیدعلی نوروززاده شهردار بافق گفت: تملک یک خانه با قدمتی بیش از 250 سال در بافت قدیمی شهر برای استفاده به عنوان فرهنگسرا شهرداری گام دیگری در راستای غنی سازی به اوقات فراغت جوانان و نوجوانان هنرمند است.
وی تصریح کرد: فضای این فرهنگسرا دارای 17 اتاق، حیاط مرکزی، بادگیر و ورودی هشتی می باشد که بهسازی آن با پیش بینی اعتباری بالغ بر یک میلیارد ریال در دست اجراست.
شهردار بافق افزود: این مکان فرهنگی با 450 مترمربع در2 طبقه در حال مرمت و بهسازی است.
نوروززاده خاطرنشان کرد: عملیات مرمت این بنا با حمایت فرمانداری و نمایندگی میراث فرهنگی شهرستان بافق در دست اجراست و امیدواریم تا پایان سالجاری به بهره برداری برسد.
رئیس شورای شهر بافق هم گفت: سیاست های شورا و شهرداری بر این است که فرهنگسراهایی در نقاط مختلف شهر ایجاد شود.
سید محمد باقی زاده افزود: با ایجاد فرهنگسرا هم بافت قدیمی شهر حفظ می شود و هم قشرهای مختلف هنرمندان می توانند آثار خود را در این مکانها زیر نظر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر کنند.
تقدیر و تشکر شورای هیات عزاداری شهرستان بافق از شهردار بافق
بازدید فرماندار جدید بافق از شهرداری
بازدید شهردار و شورای اسلامی شهر بافق از زمین چمن مصنوعی فوتبال در ورزشگاه تختی بافق
بازدید شهردار بافق از جامعه معلولین شهرستان بافق به مناسبت روز جھانی معلولین
پیام تشکر شهردار بافق از مردم فهیم و بزرگوار شهرستان بافق
دیدگاهتان را بنویسید