
شهردار بافق گفت : امسال شهرداری بافق به منظور برگزاری مراسم لیله الرغائب در امامزاده عبدالله ، حسینیه ها و آرامستانهای شهر تمهیدات ویژه ای در نظر گرفته است .
شهردار بافق با بیان اینکه طبق سنت هر ساله در اولین پنجشنبه ماه مبارک رجب شاهد حضور حجم بالای شهروندان برای زیارت قبور درگذشتگان هستیم از خدمات رایگان حمل و نقل عمومی ، افزایش دو برابری پارکینگ، نظافت محدوده ها و معابر مربوطه ، استقرار بیش از 30 نفر پارکبان ، تسهیلات برای پخش نذری توسط خیرین محترم و افزایش روشنایی برای این روز خبر داد .
وی افزود با توجه به اینکه به سبب احتیاطات و امنیت ترافیکی شهروندان از ورود خودروهای شخصی در این روز به آرامستان بهشت حسین خودداری می شود، 5 دستگاه خودرو رایگان برای ایاب و ذهاب شهروندان در محدوده آرامستان مستقر شده است .
سیدعلی نوروززاده ضمن تقدیر و تشکر از ارگانهای همکار در این خصوص از شهروندان محترم خواست به منظور رفاه حال خود و همراهان ، نهایت همکاری را با عوامل شهرداری و نیروی انتظامی داشته باشند.
امام جمعه بافق : مردم امسال از تجمع در گورستانها برای برگزاری آئین لیله الرغائب خودداری کنند.
اختصاص قطعه نام آوران برای اهداکنندگان عضو در بافق
برگزاری مراسم ورزش صبحگاهی در بافق
تدابیر شهرداری بافق برای عزاداران حسینی در روز عاشورا
ساماندهی آرامستان بهشت حسین و احداث سالن برگزاری مراسم در جوار بقعه شهدای گمنام در بافق
دیدگاهتان را بنویسید