شهردار بافق، صنايع دستي را تبادل فرهنگی بین اقوام ایرانی و جهانی دانست و گفت: هنر صنایع دستی، دميدن روح لطافت بر پيكره انساني ، آرامش خیال و امید به آینده بهتر و افزایش نشاط اجتماعی است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری بافق، سیدعلی نورززاده در مراسم تجلیل از از هنرمندان صنایع دستی شهرستان بافق که در سالن کنفرانس شهرداری برگزار شد
با تبریک هفته صنایع دستی افزود: از خصوصيات صنايع دستي آن است كه اين صنعت تلفیقی از عشق و هنر و طبیعت است که روح آدمی را صیقل می دهد.
وی بیان کرد: به سادگي با رجوع به تنوعات صنايع دستي هر منطقه ميتوان به روحيه مردم آن پي برد و با صنایع دستی می شود تاریخ، تمدن و فرهنگ شهرستان را به سایر اقوام ایرانی حتی ملت های دنیا معرفی و صادر کرد.
شهردار بافق تصريح كرد: تنوع صنایع دستی شهرستان بافق، عامل مهمي در جذب گردشگر و علاقهمندان به این هنر ظریف و لطیف است.
وی تصریح کرد: صنایع دستی، آشنایی با میراث ناملموس و ملموس فرهنگی و میراث نیکان ماست که باید پاسداری شود.
نوروززاده ابراز امیدواری کرد: روز به روز شاهد رونق و پیشرفت و توسعه صنایع دستی شهرستان باشیم و بتوانیم این صنعت را به عنوان یک برند در زمره صنایع ملی و جهانی به ثبت برسانیم.
شهردار بافق در پایان خبرهای خوشی نیز برای فعالان صنایع دستی داشت که از آن جمله اختصاص مکانی جهت آموزش صنایع دستی در مجموعه خانه فرهنگ، تخصیص بخشی از محور تاریخی میدان خان به نمایشگاه صنایع دستی، ایجاد ویترین صنایع دستی در ایستگاه راه آهن و ایجاد بازارچه صنایع دستی بود.
رییس اداره میراث فرهنگی بافق هم با گرامیداشت 10 ژوئن روزجهانی و 20 تا 26 خرداد هفته صنایع دستی از همه مردم و مسوولان که حامی هنرمندان حصیر بافی هستند تقدیر کرد.
لیلا رنجبر مشکلات قشر هنرمند صنایع دستی را برشمرد و از مسوولان شهرستان همکاری در برگزاری کارگاههای آموزشی، ایجاد شهرک صنایع دستی، پرداخت تسهیلات بانکی ارزان قیمت از سوی بانکهای عامل و بنیاد برکت، بیمه هنرمندان این عرصه، همکاری در برگزاری نمایشگاههای ملی و منطقه ای صنایع دستی و … را خواستار شد.
رییس شورای اسلامی شهر بافق هم با نکوداشت هفته صنایع دستی گفت: این صنایع میراث گرانبهای گذشتگان است که باید همواره به آن افتخار کنیم زیرا در طول تاریخ باعث تولید محصولات هنری ارزشنمند و ایجاد اشتغال پایدار بوده است.
حسن محمدی میدان خان را مرکز ثقل صنایع دستی از قبیل آهنگری، ابزار کشاورزی و حصیر بافی دانست و افزود: این میدان قصه های زیادی در سینه دارد و با تاریخ ایرانی اسلامی این مرز و بوم گره خورده و نسل امروز را به فرهنگ و آداب رسوم گذشتگان پیوند می دهد.
وی در خصوص پیگیری رفع مشکلات مطرح شده قول پیگیری داد و گفت: باید تشویق کنیم تا جوانان شهرستان به سمت و سوی فعالیتهای عرصه صنایع دستی سوق پیدا کنند تا بخشی از بیکاری برطرف شود.
بخشدار مرکزی بافق، معاون فرماندار، تفکری عضو شورای اسلامی شهر، اصغر رنجبر رییس دفتر نماینده مجلس و فخر مدیر روابط عمومی شرکت سنگ آهن مرکزی بافق نیز هر کدام به طور جداگانه ارزش فرهنگی صنایع دستی را یاد آور شدند و نسبت به پیگیری رفع مشکلات موجود در این حرفه قول مساعدت و همکاری دادند.
در پایان این مراسم از هنرمندان عرصه صنایع دستی شهرستان با اهداء لوح سپاس قدردانی شد.
دیدگاهتان را بنویسید